با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
برنج را به مدت دو ساعت درآب میزاریم خیس بخوره بعد پیاز رو خرد کرده ودر ماهی تابه همراه روغن ریخته تا خوب سرخ شود بعد شوید وگشنیز را اضافه میکنیم کمی تفت میدهیم بعد از ان رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم تا خوب سرخ بشه و جا بیفته در ادامه تن ماهی را اضافه کرده و ادویهجات را هم با مواد مخلوط میکنیم و کمی هم پودر سیر اضافه میکنیم.
بعد از دم کشیدن برنج مواد مخلوط شده را روی برنج ریخته و تا 15 دقیقه دیگه می ذاریم تا دم بکشه...
بادمجان..................................................... یک کیلو گرم
روغن ونمک فلفل..................................... به میزان لازم
پیاز .......................................................یک عدد متوسط
سیر پودرشده.......................................... به میزان لازم
طرز تهیه:
اول بادمجان ها را روی زغال که از قبل اماده کردیم کباب پز میکنیم تا پوستهای بادمجان راحت کنده شوندبعد پیاز را رنده کرده ودر ماهی تابه که از قبل روشن کرده و روغن ریخته ایم پیاز را خوب سرخ میکنیم بعد پوست بادمجان را خوب میکنیم و آنها را در دیگ نرم می کنیم و روی پیازها می ریزیم وخوب هم میزنیم تا سرخ شوند بعد نمک وفلفل وکمی سیر ریخته وکاملا هم می زنیم بعدحرارت را کم کرده وبه مدت ۵الی ۷دقیقه میگذاریم تا غذا جا بیفتد
ابتدا برنج را خیس کرده وپس از کمی پختن ان را چرخ کرده تا کاملا نرم شوند سپس تخم مرغ و نمک
وفلفل وزعفران را به ان اضافه کنید وخوب چنگ بزنید تا کاملا چسبندگی پیدا کند.
در این زمان پیاز رنده شده را تفت داده تا طلایی شود سپس گوشت را به ان اضافه کرده وبا سیر رب
گوجه فرنگی تفت دهید ویک استکان اب به ان اضافه کرده تا بپزد بعد تخم مرغ رنده شده را همراه ادویه
به ان اضافه کنید.
کف دستتان را اردی کرده یک گلوله خمیر را برداشته در کف دست باز کنید ومایه را داخل ان گذاشته وان
را ببندید سپس با مقدار کمی روغن در تابه تفت دهید تا سرخ شود وبا سلیقه خودتان به تزیین ان بپردازید...یا میتوانید مطابق شکل از پفک هندی در کنار ان استفاده کنید...!